MATKALAHJAKORTTIARVONNAN SÄÄNNÖT
Sopimuksen tehneiden kesken arvomme matkalahjakortin!

Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi

Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme.

Nykyisen sähkösopimuksen voimassaolo:
Sähkösopimus alle 5 minuutissa
Sähkösopimus heti

Etsi paras sähkösopimus ja täytä tiedot. Sähkösopimus on tehty 2 minuutissa!

Turvallinen SSL
Suojattu yhteys

Tietosi on aina 100% turvassa ja suojattu salatulla yhteydellä.

Suomalainen sähkö
100% suomalainen

SähköMittari.fi välittää suomalaista sähköä.

MATKALAHJAKORTTIARVONNAN SÄÄNNÖT:

1. JÄRJESTÄJÄ

Markkinointiarpajaisten eli tässä tapauksessa matkalahjakorttiarvonnan järjestäjä on LVS Brokers Oy

2. ARVONNAN VOIMASSAOLO

Matkalahjakorttiarvonta alkaa 6.1.2019 ja päättyy 2.2.2020. Viimeinen mahdollinen aika osallistua markkinointiarpajaisiin on päättymispäivänä klo 23.59.

3. ARVOTTAVA PALKINTO

Markkinointiarpajaisissa arvotaan yksi (1) matkalahjakortti, arvoltaan 500 €, joka on voimassa maksimissaan 2 vuotta markkinointiarpajaisten aloittamisesta.

4. ARVONNAN SÄÄNNÖT

500 €:n matkalahjakorttiarvontaan (markkinointiarpajaisiin) osallistuvat kaikki Sähkömittari.fi -palvelussa arvonnan voimassaoloaikana sähkösopimuksen solmineet Käyttäjät. Arvonta ei siis koske markkinointiarpajaisten ulkopuolella solmittuja sopimuksia. Mikäli sähkösopimuksen solminut ei halua osallistua arvontaan, tulee tästä ilmoittaa Sähkömittari.fi:n asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@sahkomittari.fi Arvonta tapahtuu 2 viikon sisällä arvonnan päättymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta puhelimitse, postitse tai sähköpostitse