RUOKALAHJAKORTTIARVONNAN SÄÄNNÖT:
Arvomme sopimuksen tehneiden kesken ruokalahjakortin!

Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi

Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme.

Nykyisen sähkösopimuksen voimassaolo:
Sähkösopimus alle 5 minuutissa
Sähkösopimus heti

Etsi paras sähkösopimus ja täytä tiedot. Sähkösopimus on tehty 2 minuutissa!

Turvallinen SSL
Suojattu yhteys

Tietosi on aina 100% turvassa ja suojattu salatulla yhteydellä.

Suomalainen sähkö
100% suomalainen

SähköMittari.fi välittää suomalaista sähköä.

RUOKALAHJAKORTTIARVONNAN SÄÄNNÖT:

1. JÄRJESTÄJÄ

Markkinointiarpajaisten eli tässä tapauksessa ruokalahjakorttiarvonnan järjestäjä on LVS Brokers Oy

2. ARVONNAN VOIMASSAOLO

Ruokalahjakorttiarvonta alkaa 1.8.2020 ja päättyy 31.8.2020. Viimeinen mahdollinen aika osallistua markkinointiarpajaisiin on päättymispäivänä klo 23.59.

3. ARVOTTAVA PALKINTO

Markkinointiarpajaisissa arvotaan yksi (1) ruokalahjakortti, arvoltaan 250 €

4. ARVONNAN SÄÄNNÖT

250 €:n ruokalahjakorttiarvontaan (markkinointiarpajaisiin) osallistuvat kaikki Sähkömittari.fi -palvelussa arvonnan voimassaoloaikana sähkösopimuksen solmineet Käyttäjät. Arvonta ei siis koske markkinointiarpajaisten ulkopuolella solmittuja sopimuksia.

Palkinto voi olla käytössä monessa eri markkinointiarpajaisissa palkintona samanaikaisesti, mikä tarkoittaa, että samaa palkintoa voidaan käyttää useammassa eri markkinointiarpajaisessa yhtäaikaisesti palkintona.

Mikäli sähkösopimuksen solminut ei halua osallistua arvontaan, tulee tästä ilmoittaa Sähkömittari.fi:n asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@sahkomittari.fi

Arvonta tapahtuu 2 viikon sisällä arvonnan päättymisestä. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta puhelimitse, postitse tai sähköpostitse.