Löydä paras sähkösopimus ilmaiseksi

Etsimme sinulle parhaan sähkösopimuksen useiden tarjoajien joukosta. Meiltä saat sähkösopimuksen melkein aina edullisemmin ja vähintään samaan hintaan kuin suoraan sähköyhtiöltä. Sopimus solmitaan aina sähköyhtiön kanssa täyttämällä lomake palvelussamme.

Sähkösopimus alle 5 minuutissa
Sähkösopimus heti

Etsi paras sähkösopimus ja täytä tiedot. Sähkösopimus on tehty 2 minuutissa!

Turvallinen SSL
Suojattu yhteys

Tietosi on aina 100% turvassa ja suojattu salatulla yhteydellä.

Suomalainen sähkö
100% suomalainen

SähköMittari.fi välittää suomalaista sähköä.

Sähkömittari.fi Käyttöehdot

1 § Yleistä

Nämä käyttöehdot ohjaavat LVS Brokers Oy:n (“LVS Brokers” tai “Me”) ylläpitämää kuluttajien ja yrityksien sähkönvälityspalvelua palvelua sekä Sähkömittari.fi verkkosivua (sekä verkkosivu että itse palvelu Sähkömittari.fi).

Vierailemalla sivustolla ja käyttämällä palvelua Sähkömittari.fi sinä (”sinä” tai “käyttäjä” tai “sähkönkilpailuttaja”) hyväksyt nämä käyttöehdot sekä henkilötietojesi käsittelyn Tietosuojaselosteemme mukaisesti.

LVS Brokers on itsenäinen itsenäinen kuluttajien ja yrityksien sähkönvälittäjä eikä sitä ole valtuutettu edustamaan tai hyväksymään sähkösopimuksia sähkönmyyjien puolesta. Huomioi, että LVS Brokers voi toimia ainoastaan välikätenä sinun ja sähkönmyyjän välillä eikä se itse myönnä sähkösopimuksia tai tee päätöksiä sähkötarjouksiin tai sähkösopimusten hyväksymiseen liittyen.

Huomaa, että nämä käyttöehdot koskevat vain Sähkömittari.fi sivustoa, eivätkä niitä sähkönmyyjiä, jotka myyvät sähköä.

2 § Sähkömittari.fin käyttö

Käyttämällä Sähkömittari.fi:n palveluja sähkönkilpailutuksessa annat LVS Brokersille luvan pyytää sinun puolestasi yhtä tai useampaa sähkötarjousta sähkönmyyjiltä, jotka tekevät yhteistyötä LVS Brokersin kanssa.

Sähkömittari.fi:n käyttäminen on täysin maksutonta sähkönkilpailuttajalle.

Käyttäessäsi Sähkömittari.fi-palvelua annat suostumuksesi siihen, että LVS Brokers Oy voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ennen sopimuksen alkua.

3 § Sähkösopimukset

Sähkönkilpailuttajan on pidettävä huoli siitä, että kaikki LVS Brokersin sähkönvertailutuksessa annetut tiedot ovat oikein ja pitävät paikkansa.

Sähkönkilpailuttajan vastuulla on informoida meitä kaikista muutoksista, joita hänen tietoihinsa mahdollisesti tulee.

Sähkönkilpailuttajan on ymmärrettävä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa, kuten yhteystiedot, taloudelliset tiedot ja tiedot aikaisemmista sähkösopimuksista voidaan kysyä kolmannen osapuolen rekistereistä, jotka ovat saatavilla sähkönmyyjille ja LVS Brokers Oy:lle, jotta voidaan arvioida ja välittää sähkösopimukset, jotka palvelun kautta lähetetään.

LVS Brokers vastaanottaa ja välittää sinun sähkösopimuksesi ja välittää sen eteenpäin sähkönmyyjälle, jolloin tallentaa sähkösopimuksesi. Annat suostumuksesi ja ymmärryksesi siitä, että sähkönmyyjät käsittelevät sopimuksessa olevat tiedot, jotta he voivat tallentaa sähkösopimuksesi.

Sähkösopimuksen ehdot (mukaan lukien myyntiehdot) määrittelee yksinomaan sähkönmyyjä. Sähkönkilpailuttaja hyväksyy sähkönmyyjän käyttö- ja myyntiehdot samalla, kun hän hyväksyy sähkötarjouksen sähkönmyyjältä. LVS Brokers Oy ei ole osapuoli sähkösopimuksissa eikä näin pysty vaikuttamaan sähkösopimusten sisältöön.

Käyttämällä Sähkömittari.fi:n palveluja, annat suostumuksen meille saada tietoa sähkönkilpailutusta koskevista päätöksistä ja sähkösopimuksista, jos sähkösopimus solmitaan sähkönkilpailuttajan ja sähkönmyyjän välillä. Sähkönkilpailuttaja hyväksyy, että sähkönmyyjän päätös voidaan lähettää verkossa suoraan siihen sähköpostiin, jonka sähkönkilpailuttaja on sähkönkilpailutuksessa tai sähkösopimuksessaan antanut.

Huomaa, että joko me tai sähkönmyyjät voivat oman harkintansa perusteella hylätä sähkönkilpailutuksesi. Kumpikaan me tai sähkönmyyjä eivät voi taata sitä, että sinulle myönnetään sähkösopimus. Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä sähkötarjoukset, joita saat sähkönmyyjiltä.

Kun kilpailutat sähköä, muista vertailla ja arvioida nykyiset kulutuksesi, jotta pystyt laskemaan itsellesi realistisen sähkönkulutuksen. Sähkönkulutuksen arvioimiseen voit käyttää ohjetta, jonka on julkaissut Energiavirasto, osoitteessa http://www.sahkonhinta.fi/consumptioninfo.

4 § Sähkömittari.fin toiminta & luvallisuus

Huomaa, että Sähkömittari.fi:n toiminnassa voi esiintyä katkoksia, esimerkiksi tietokatkon, internetyhteyden katkeamisen tai kolmannen osapuolen palvelukatkojen seurauksena.

Sähkömittari.fi:n palveluja ei ole luvallista käyttää laittomaan toimintaan.

LVS Brokers voi tarpeen vaatiessa estää sähkönkilpailuttajan pääsyn Sähkömittari.fi sivulle ilman erillistä ilmoitusta, jos LVS Brokers epäilee sähkönkilpailuttajan käyttävän Sähkömittari.fi:n palveluja käyttöehtojen vastaisesti.

5 § Aineettomat oikeudet

Kaikki aineettomat oikeudet, jotka kuuluvat Sähkömittari.fi:hin ja tähän liittyvät dokumentit ja näiden eri osat ja kopiot ovat kiistattomasti ainoastaan LVS Brokersin ja tämän alihankkijoiden ja lisenssinhaltioiden omaisuutta. Aineettomilla oikeuksilla tarkoitetaan tekijänoikeussuojaa ja tähän liittyviä oikeuksia (mukaan lukien tietokanta ja katalogioikeudet, ja valokuvien oikeudet), patentit, hyötyohjelmat, tavaramerkit, designoikeudet, tuotemerkit, tuotenimet, liikesalaisuudet, tieto-taito sekä kaikki muut muodot rekisteröidyistä ja rekisteröimättömistä aineettomista oikeuksista.

Nämä käyttöehdot eivät anna sinulle (sähkönkilpailuttaja) aineettomia oikeuksia Sähkömittari.fi:n omaisuuteen ja kaikki oikeudet, joita tässä ei erikseen hakijalle myönnetä, ovat tiukasti LVS Brokersin ja sen alihankkijoiden sekä lisenssinhaltioiden omaisuutta.

6 § Vastuuvapaus

Sähkömittari.fi:n palvelut ovat sinulle täysin ilmaisia. LVS Brokers voi milloin tahansa oman harkintansa mukaan lakkauttaa tai keskeyttää Sähkömittari.fi:n toiminnan tai se voi vapaasti muokata ja päivittää palvelua. Emme ole vastuussa mahdollisista haitoista, jotka syntyvät tällaisten katkojen tai lakkautusten takia.

LVS Brokers toimii välikätenä sinun ja luotonantajien välillä. Me emme ole vastuussa mahdollisista haitoista tai vahingoista, jotka johtuvat sähkönmyyjän toiminnasta ja päätöksistä tai heidän myöntämistään sähkösopimuksista. LVS Brokers ei ole vastuussa sähkönmyyjien palveluun rekisteröimistä tai muulla tavalla toimittamistaan sähkötarjouksista tai niiden sisällöistä.

7 § Irtisanominen

Sähkönkilpailuttaja voi milloin tahansa irtisanoa tämän sopimuksen lähettämällä tästä ilmoituksen LVS Brokers Oy:n asiakaspalveluun (yhteystiedot alhaalla).

Selkeyden vuoksi kerrottakoon, että tämä osio koskee vain käyttöehtojen irtisanomista LVS Brokersin ja sähkönkilpailuttajan välillä. Kaikki sähköt tai sähkösopimukset sähkönkilpailuttajan ja sähkönmyyjän välillä voidaan irtisanoa vain näiden omien käyttöehtojen perusteella.

Ota yhteyttä sähkönmyyjään, jos haluat perua sähkösopimuksen. Huomaa, että sähkönmyyjän on lain mukaan annettava sinulle tietoa sähkösopimuksen irtisanomisesta niin kuin myös tällaisen irtisanomisen seurauksista ja maksuista.

9 § Muut ehdot

Muutokset

LVS Brokers on oikeutettu muuttamaan ja/tai korjaamaan näitä käyttöehtoja antamalla käyttäjille tästä ilmoituksen vähintään 30 päivää ennen joko Sähkömittari.fi verkkosivulla tai sähköpostin (jos saatavilla) kautta. Palvelun käytön jatkaminen tämän ilmoituksen jälkeen nähdään käyttäjän myöntymisenä uusiin ehtoihin.

Toimeksianto

LVS Brokers on oikeutettu siirtämään kaikki tai osa sen käyttöoikeuksista tai velvoitteista osittain tai kokonaan ilman käyttäjien aikaisempaa suostumusta tytäryhtiölle tai seuraajalle, tai mahdolliselle liiketoiminnan ostajalle Sähkömittari.fi liittyen.

Ylivoimaiset esteet

Kumpikaan osapuoli, me tai sähkönkilpailuttaja, ei ole vastuussa mahdollisista haitoista näihin käyttöehtoihin liittyen, jotka johtuvat syistä, joihin kumpikaan osapuoli itse ei pysty vaikuttamaan mukaan lukien muun muassa sodan, kansannousun, kapinan tai muun kansallisen tottelemattomuuden, karanteenin, ulkopuolisen organisaation työriidan, toimitusten viivästymisen tai epäonnistumisen, onnettomuuden, tulvan, maanjäristyksen, tulipalon, myrskyn, hallituksen toiminnan tai lakisääteisten seikkojen vaikutukset.

Soveltuva laki ja erimielisyydet

Nämä käyttöehdot on laadittu noudattaen Suomen valtion lakeja. Tarjoamme Sähkömittari.fi:n palveluja vain vakituisesti Suomessa asuville henkilöille. Erimielisyydet, jotka näistä käyttöehdoista mahdollisesti aiheutuvat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa tai sähkönkilpailuttajan vakituisella asuinpaikkakunnalla.

Suomalaisena kuluttajana voit aina olla yhteydessä Suomen Kilpailu- ja kuluttajavirastoon (lisää ohjeita sivuilta kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi) tai hyödyntää verkon erimielisyyksiä koskevia ratkaisuja, jotka on kehittänyt Euroopan komissio (https://ec.europa.eu/odr).

LVS Brokers Oy
PL 644, 00101 Helsinki Finland
www.sahkomittari.fi
Asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@sahkomittari.fi
Toiminnan kenttä: Kuluttajien ja yrittäjien sähkösopimusten välitys
Yrityksen Y-tunnus: 2521965-8